Parempaa tulosta palveluilla

Palveluita tuotteistamalla ja konseptoimalla saat lisämyyntiä sekä pidät asiakkaasi tyytyväisempinä. KASKI-hankkeesta saat tukea palvelujesi kehittämiseen.

Palvelumuotoilulla uutta virtaa jälleenmyyjille

Kuva Esko Finlandin sirkkelistäEsko Finland Oy (ent. Sarjalaite Oy) on Mäntsälän Sälinkäällä toimiva rakentamiseen ja kotitalouskäyttöön tuotteita valmistava konkonepajayritys. Yritys valmistaa kahta eri tuotesarjaa, ESKO-tuotteet ovat ammattirakentamiseen tarkoitettuja työkaluja ja SL-sarja pienrakentajan, mökkiläisen ja omakotiasujan työkaluja. Molemmista tuotesarjoista löytyy kottikärryjä, betonisekoittimia, sirkkeleitä sekä joukko erikoiskärryjä.

KASKI-hankkeessa vahvistettiin kuluttajasegmentin markkinointia

KASKI-hankkeen tuella palvelumuotoilun asiantuntija Krista Keränen teki jälleenmyyjähaastatteluja, joiden pohjalta yhdessä yrityksen kanssa hiottiin markkinointiviestejä ja kirkastettiin ESKO- ja SL-tuoteperheiden eroja. Tuloksena syntyi jälleenmyyjille parempi tuoteymmärrys ja kyky tarjota ammattilaisille ja kuluttajille käyttötarkoituksen mukaiset oikeat tuotteet.

Esko Finlandin tuotteisiin voi tutustua täällä www.eskofinland.fi

Tietoa KASKI-hankkeesta

Teknologiakeskus TechVilla Oy:n KASKI - Kasvua ja uutta arvoa osaamisella -hankkeessa kehitetään Uudenmaan teollisuusyritysten palveluja. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2016 - 28.2.2019, ja sitä rahoittavat Etelä-Suomen EAKR-ohjelmasta Uudenmaanliitto sekä KUUMA-kunnat.