Parempaa tulosta palveluilla

Palveluita tuotteistamalla ja konseptoimalla saat lisämyyntiä sekä pidät asiakkaasi tyytyväisempinä. KASKI-hankkeesta saat tukea palvelujesi kehittämiseen.

  • Suosittelee osallistumista (arvosana 9-10) 54% 54%
  • Neutraali suhtautuminen (arvosana 7-8) 46% 46%
  • Ei suosittele (arvosana 0-6) 0% 0%

Palvelumuotoilulla uutta virtaa jälleenmyyjille

Kuva Esko Finlandin sirkkelistäEsko Finland Oy (ent. Sarjalaite Oy) on Mäntsälän Sälinkäällä toimiva rakentamiseen ja kotitalouskäyttöön tuotteita valmistava konkonepajayritys. Yritys valmistaa kahta eri tuotesarjaa, ESKO-tuotteet ovat ammattirakentamiseen tarkoitettuja työkaluja ja SL-sarja pienrakentajan, mökkiläisen ja omakotiasujan työkaluja. Molemmista tuotesarjoista löytyy kottikärryjä, betonisekoittimia, sirkkeleitä sekä joukko erikoiskärryjä.

KASKI-hankkeessa vahvistettiin kuluttajasegmentin markkinointia

KASKI-hankkeen tuella palvelumuotoilun asiantuntija Krista Keränen teki jälleenmyyjähaastatteluja, joiden pohjalta yhdessä yrityksen kanssa hiottiin markkinointiviestejä ja kirkastettiin ESKO- ja SL-tuoteperheiden eroja. Tuloksena syntyi jälleenmyyjille parempi tuoteymmärrys ja kyky tarjota ammattilaisille ja kuluttajille käyttötarkoituksen mukaiset oikeat tuotteet.

Esko Finlandin tuotteisiin voi tutustua täällä www.eskofinland.fi

Tietoa KASKI-hankkeesta

Teknologiakeskus TechVilla Oy:n KASKI - Kasvua ja uutta arvoa osaamisella -hankkeessa kehitetään Uudenmaan teollisuusyritysten palveluja. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2016 - 28.2.2019, ja sitä rahoittavat Etelä-Suomen EAKR-ohjelmasta Uudenmaanliitto sekä KUUMA-kunnat.