Parempaa tulosta palveluilla

Palveluita tuotteistamalla ja konseptoimalla saat lisämyyntiä sekä pidät asiakkaasi tyytyväisempinä. KASKI-hankkeesta saat tukea palvelujesi kehittämiseen.

  • Suosittelee osallistumista (arvosana 9-10) 54% 54%
  • Neutraali suhtautuminen (arvosana 7-8) 46% 46%
  • Ei suosittele (arvosana 0-6) 0% 0%

Palvelumuotoilulla uutta virtaa jälleenmyyjille

Esko Finland Oy (ent. Sarjalaite Oy) on rakentamiseen ja kotitalouskäyttöön tuotteita valmistava konkonepajayritys. KASKI-hankkeessa toteutettiin esimerkiksi jälleenmyyjähaastattelut, joiden perusteella kirkastettiin ESKO- ja SL-tuoteperheiden eroja.

lue lisää

Einon Tech kokeilee Venäjän markkinaa

Einon Tech Oy:n liiketoiminta rakentuu yrityksen oman keksinnön pohjalta kehitetyn tuotteen Einon® Ottoputken valmistukseen ja myyntiin. KASKI-hankkeen tuella toteutettiin markkinakartoitus, jossa selvitettiin yrityksen mahdollisuuksia Venäjällä.

lue lisää

Valvonnan automatisointi dronejen avulla

Arctic Robotics toimittaa automaattisesti lentävien dronejen avulla toteutettuja valvontaratkaisuja eri aloille. KASKI-hankkeessa käytiin läpi yrityksen digitaalista markkinointia sekä uudistettiin yrityksen palvelukuvauksia ja ideoitiin uusia hinnoittelumalleja.

lue lisää

Videovalvonnan ostaminen helpommaksi

Camsec Oy helpottaa laadukkaiden videovalvontaratkaisuiden hankkimista. KASKI-hankkeessa käytiin tiiviissä aikataulussa läpi Camsecin palvelujen arvolupaus, hinnoittelumallit ja erottuvuustekijät kilpailijoihin verrattuna.

lue lisää

Haarnion älyopasteet valtaavat markkinoita

Vihtiläinen Haarnio Oy on opastamisen ammattilainen. Haarnion palvelut kattavat koko ketjun suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen saakka. KASKI-hankkeessa määriteltiin yrityksen DesignTag® -konseptin sisältö ja hinnoittelu.

lue lisää

Parempaa kannattavuutta KASKI-hankkeella

Karkkilalainen Tekopa tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja nopeita valmistuksen alihankintapalveluja. Tekopan palveluja kehitettiin KASKI-hankkeessa kattamaan asiakkaan yllättävistä tarpeista syntyviä pikatoimituksia.

lue lisää

IM Tekniikka löysi palveluista lisäarvoa

IM Tekniikka markkinoi ja myy teollisuuden suihku- ja ultraäänipesukoneita, raepuhalluslaitteita, märkäpuhalluslaitteita ja täryhiomakoneita. KASKI-hankkeen avulla kaupallistettiin yrityksen testausympäristöä.

lue lisää

Tietoa KASKI-hankkeesta

Teknologiakeskus TechVilla Oy:n KASKI - Kasvua ja uutta arvoa osaamisella -hankkeessa kehitetään Uudenmaan teollisuusyritysten palveluja. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2016 - 28.2.2019, ja sitä rahoittavat Etelä-Suomen EAKR-ohjelmasta Uudenmaanliitto sekä KUUMA-kunnat.